www.segarraoliveadvocats.com

· Català  · Español  · Avís legal
    La Firma
      Història
      Valors
    Àrees d'actuació
    Equip
    Contacte
    Notícies
    Enllaços
 La Firma - Valors

Fonamentem la nostra filosofia en ser un despatx:

DE TRACTE PERSONAL, perquè entenem que el client busca que se'l defensi però també que se'l comprengui i que es comparteixin els seus neguits. Fugim de la imatge de gran despatx, en que existeix una gran cadena jeràrquica de professionals, on el client no sap qui realment s'està fent càrrec del seu assumpte i si qui ho dirigeix ha entès els objectius. L'accessibilitat directa amb els professionals titulars és intrínsec a l'existència d'aquest despatx.

VOCACIONAL, perquè els professionals que hi treballem ho fem perquè ens agrada la nostra professió, i hi creiem en cor i ànima.

COMPETITIU, la dimensió del nostre despatx ens permet, a més, tenir dues avantatges importants: ser competitius econòmicament i moure'ns amb gran agilitat i rapidesa, essent pro-actius.

En una altre definició del terme "competitiu" cal dir que forma part del nostre caràcter tenir molt interès en resoldre positivament els assumptes dels nostres clients, i de tractar-los com si fossin propis

ESPECIALITZAT, , amb un profund coneixement de les branques del dret que ens ocupen. Per a nosaltres estar al dia és primordial, i ho aconseguim al tractar matèries en les que portem molts anys treballant-hi.


   Segarra i Olive Advocats Associats, SCP – >> c/ Montseny, 10, 3er. Pis – 08440 Cardedeu (Barcelona) – 938712330 – >> segarraolive@icab.cat